Hosts

20 oktober 2018 - WOLVENPLEIN UTRECHT

Wij zijn op zoek naar invulling en samenwerking voor op De Escapade.

WAAROM?

Volgens ons is het antwoord simpel: Gezelligheid. Maar zo af en toe is het wel lastig deze gezelligheid te organiseren. Een escape room hier, een bordspel zondagmiddag daar, of weer ergens anders een pubquiz avond. Dit kan beter, groter en leuker. Daarom introduceren wij De Escapade, een festival dat zich volledig richt op de fans van spel in allerlei vormen.

WAT

Wij willen een grote variëteit aan activiteiten bieden. Denk hierbij aan mobiele Escape Rooms, Treasure Hunt, Pubquiz, een boardgame boulevard, maar ook apenkooien, levensgroot Jenga, weerwolven, etc. Overkoepelend is er vanzelfsprekend ook horeca aanwezig.

WAAR

Het festival vindt plaats op een unieke locatie in Utrecht. De Wolvenplein gevangenis kent veel historie en is 158 jaar gebruikt als gevangenis. Tegenwoordig biedt het plaats aan allerlei initiatieven, zo ook aan de Escapade.

WANNEER

WFestival de Escapade vindt plaats op zaterdag 20 oktober en zondag 21 oktober. ij hebben een optie staan op zondag 21 oktober, mocht het snel een succes zijn qua kaart verkoop. Dan zullen we het festival ook op zondag 21 oktober voorzetten.

Mee doen?

Net zo enthousiast geworden over het concept als wij dat zijn? En zie je kansen om onderdeel te zijn van het Festival? Neem dan contact met ons op en mail ons op activiteiten@deescapade.nl